blob

DOBRO DOŠLI U SARAJEVO bosanska kahvana kod braće Kreševljaković

03.02.2008.

Regionalno selo: KOSOVSKI BLOGGER

Kosovo, Independence Day, Reporters and Lodging

Ako nekoga zanima stanje u nekadašnjoj jugoslavenskoj autonomnoj pokrajini koja se nalazi na pragu priznavanja države preporučujemo vam da pročitate blog Krenar Gašija. On je inače BIRN-ov urednik sa Kosova a njegov posljednji post me je baš lijepo nasmijao.

U podnaslovu nas obavještava kako pri dolasku u Prištini, ako se krećete iz pravca aerodroma Bulevarom Billa Clintona  više nije najupečatljiva velika slika već spomenutog. Umjesto nje, postavljen je
jumbo plakat na kojem jedan lokkalni hotel svim građanima zemalja koje priznaju neovisno Kosovo obećavaju popust od 20%.

Kosovo, Independence Day, Reporters and Lodging

Izvor:
http://balkaninsight.com

03.02.2008.

Regionalno selo: NA ISTOKU NIŠTA NOVO!

Izgleda da će u drugom krugu predsjedničkih izbora u Srbiji ipak pobjediti Tadić. Tako bar indiciraju rezultati koje je saopćio CeSID, a temelje se na osnovu 90 % uzorka.
Inače na izbore je izašlo oko 65% glasača, a kandidat Demokratske stranke Boris Tadić dobio je po CeSID-ovim podacima 50,5 %, a kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić 47,9 % glasova. Reklo bi se:"Na istoku ništa novo".  Četnici čine najmanje pola države, a ostatak  još nije dovoljno spreman da doživi katarzu i  da svoj glas jedinom čovjeku koji ga i zaslužuju - Čedomiru Jovanoviću. 

03.02.2008.

Političko selo: CNN U POSJETI KOD OBAMINE NANE

03.02.2008.

ARHIVA ILI KAD NEMAM IDEJE ZA NOVI POST:)

Ljudi mogu živjeti bez vazduha nekoliko minuta, bez vode dvije nedjelje, bez hrane i dva mjeseca – a bez ideja nebrojene godine!

arapska poslovica (sakupio Sead ef. Jasavić)
blob

ANTENA :


Bloggerski svijet:

MADE IN BOSNIA:

REPERTOAR KINA BLOB:
Kino ne radi zbog nedostatka grijanja

BROJAČ POSJETA,nejasno je kako radi, i pokazuje više posjeta nego drugi brojači
4956281

Powered by Blogger.ba

Samo ovaj blog