blob

DOBRO DOŠLI U SARAJEVO bosanska kahvana kod braće Kreševljaković

07.02.2008.

eFM selo: AFERIM 2 ILI RAZGLEDNICE S LJUBAVLJU

Radio eFM:

" Proces Evroatlanskih integracija za zemlje koje žele pristup EU podrazumijeva i ispunjenje nekih uslova koje nameće Evropska zajednica.Ne sporeći izvanredne zasluge i trud bh politike na ovom istom projektu, ovom akcijom želimo pružiti podršku našim susjedima na njihovom, doduše, nešto ubrzanijem putu ka Evropi.

Odaberite i pošaljite razglednicu na adresu trenutno predsjedavajućih EU ali i ostalim članicama koje podržavaju prijem “zaslužnih” zemalja preko reda.

Ujedno iskoristimo priliku da se zahvalimo za sve ono što je porodica evropskih zemalja učinila za Bosnu i Hercegovinu u periodu od embarga na oružje, do presude u tužbi BiH protiv SCG, preko nezaobilaznog Dejtonskog mirovnog sporazuma čije blagodeti i danas uživamo.

AFERIM! od nas, a Vi možete odabrati i poslati jednu ili više razglednica u znak pohvale http://aferim.efm.ba"

U pitanju je  nova-stara aktivnost Radio eFM-a  pod nazivom AFERIM, "gdje mi svi k’o “čestitamo” i “zahvaljujemo” nekome za nešto što smatramo izuzetno bitnim za razvoj našeg društva na putu iz lošeg juče, preko današnjeg ni tamo-ni ‘vamo, a prema kako nam obećavaju boljem sutra." 

Nova tema je  EURO VIZIJA o čemu možete detaljnije saznati ovdje.

Podsjećamo da je Prvi AFERIM! imao za cilj "toplo se zahvaliti" Holanđanima. Ideja Radio eFM -a privukla je veliku pažnju uključujući i medije poput Al Jazeera-e. Interes ljudi da pošalju razglednicu bio je toliki da je tadašnji server oboren!  Aferim  Radio eFM!

blob

ANTENA :


Bloggerski svijet:

MADE IN BOSNIA:

REPERTOAR KINA BLOB:
Kino ne radi zbog nedostatka grijanja

BROJAČ POSJETA,nejasno je kako radi, i pokazuje više posjeta nego drugi brojači
4712280

Powered by Blogger.ba

Samo ovaj blog